Homepage Privacy

Privacy | Palmaers Verhuur

Bedankt dat u ons vertrouwt met uw persoonlijke gegevens - we waarderen uw keuze om Palmaers Verhuur te vertrouwen. We werken er hard aan om uw vertrouwen te blijven winnen en daarom willen we u graag informeren over ons privacybeleid.

Palmaers Verhuur hecht veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf heeft en alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt. Deze gegevens worden dan ook met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.

Wanneer u de website van Palmaers Verhuur bezoekt of één van onze formulieren invult, geeft u ons toestemming uw bedrijfs- en/of persoonsgegevens op te slaan. Zoals de privacywet reglementeert, verwerken wij uw informatie uitsluitend intern. Uw gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven buiten onze groep. Wij leggen deze gegevens vertrouwelijk vast conform de GDPR regelgeving voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij ook alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt.

Wij gebruiken de persoonlijke informatie (naam, bedrijf, adres, IP-adres…) enkel en alleen voor communicatie naar de klant toe. Gegevens van de klant worden dus nooit aan derden doorgegeven. De communicatie bevat onder andere bestellingen, leveringen, facturen, persoonlijke nieuwsbrieven en promoties. Ons bedrijf geeft u steeds de mogelijkheid deze informatie niet meer te ontvangen.

Palmaers Verhuur gebruikt uw gegevens tevens om het gedrag van u als bezoeker te analyseren en op die manier de website te verbeteren. Deze gegevens worden zorgvuldig bewaard in een beveiligde omgeving om zo tot een snelle verwerking over te gaan.

De klant heeft op ieder moment de mogelijkheid om zijn gegevens op te vragen en te wijzigen.

Bosch
betafence
chicago-pneumatic
dewalt
festo
garnotec
makita
pgb-fasteners
saris
stanley
vynckier