Homepage Over ons Wat doen wij

WAT DOEN WIJ

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verhuren van allerhande machines voor bouw-, hout-, metaal- en tuinsector. Ons machinepark is de laatste jaren enorm in aantal en diversiteit gegroeid zodat we een belangrijke speler zijn op de verhuurmarkt. En ook vandaag nog wordt het gamma uitgebreid met nieuwe machines. Vindt u iets niet terug op de website, aarzel niet om contact op te nemen met onze baliemedewerkers, het is goed mogelijk dat we u toch kunnen helpen.

Palmaers verhuur beschikt over jonge, ervaren en gekwalificeerde medewerkers welke u graag op al uw vragen zullen beantwoorden. Bij onze baliemedewerkers kan u steeds terecht om de meest geschikte oplossing te bespreken of een passende offerte aan te vragen.

Wij staan erop dat bij elke verhuring de werking van de ingehuurde machine deskundig wordt uitgelegd en dat aan de gevraagde afhaal- en/of levertermijnen gevolg wordt gegeven.

Het verhuurprogramma is zo samengesteld waar zowel vakman, aannemer, doe-het-zelver hun gading in vinden. Voor zowel de kleine klus als het grote werk beschikken we over aangewezen machines.

Daarom.... Palmaers verhuur ‘UW PARTNER IN VERHUUR’.

LANGE TERMIJN HUUR
Voor verhuringen op langere termijn (vanaf minimum 2 maanden) of pakketverhuringen (Bv: stroomgroep + stroomkabel + verdeelkast) maken we graag nog scherpere huurprijzen.

AANHANGWAGEN AAN VOORDEELTARIEF
Voor het vervoer van ingehuurd materiaal kunnen onze klanten gebruik maken van geschikte aanhangwagens aan sterk gereduceerde verhuurtarieven. Vraag ernaar bij onze baliemedewerkers.

TRANSPORT
Palmaers verhuur rekent niet in uurtarieven voor wat betreft transport van huurmachines naar de klant. Wel vragen wij een éénmalige vergoeding afhankelijk van de plaats van levering. Wij vragen dus 1 vergoeding welke 4 transportritten (levering en afhaling) impliceert.

WAARBORG
Enkel niet bestaande klanten in ons computersysteem betalen een waarborgsom afhankelijk van de ingehuurde machine. Deze kan voldaan worden in contant geld alsook dmv bankcontact. Ook dient de identiteitskaart voorgelegd te worden.
Bestaande klanten betalen dus geen waarborg!

LOPENDE REKENING
Particuliere klanten betalen steeds na terugbezorging van het inghuurde materiaal.
Regelmatige klanten met BTW-nummer kunnen een lopende rekening aanvragen. Zij zijn het huurbedrag pas verschuldigd bij het verstrijken van de toegestane betaaltermijn.

REINIGING
Huurmachines dienen teruggegeven te worden in de staat dat ze zijn meegegeven. Zo niet zullen er kosten voor reiniging in rekening gebracht worden.

VERKOOPPRODUCTEN
Verkoopsproducten zoals slijpschijven, schuurpapier, straalzand, … zijn voor rekening van de klant. Deze worden enkel aangerekend bij gebruik, de rest bezorgt u ons gewoon terug.

Ook brandstoffen zijn verkoopsproducten en zullen na de huurperiode in rekening gebracht worden. Al onze machines worden afgehaald of geleverd met een gevulde brandstoftank en ontbrekende liters worden achteraf aangerekend.

AFMELDING
De huurperiode loopt vanaf het moment van opstellen van het huurcontract tot afmelding door de klant. In geval de klant zelf het ingehuurde materieel terugbezorgt hoeft men natuurlijk niet af te melden, de huur stopt wanneer met het materieel terugbezorgt.

Bosch
betafence
chicago-pneumatic
dewalt
festo
garnotec
makita
pgb-fasteners
saris
stanley
vynckier